Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

 

Κάντε κλικ εδώ για φωτογραφικό υλκό της δράσης

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Τρικάλων ως αναγνωρισμένο μέλος της Ευρωπαϊκής Εκπαιδευτικής Κοινότητας συνεχίζει τις δράσεις του για την οικολογική ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας και των πολιτών με τη συμμετοχή του στην εκστρατεία του eTwinning project ?Campaign for planting an eTwinning tree? που διοργανώνεται από το σχολείο SOU Ekzarh Antim I, Kazanlak της Βουλγαρίας.

http://padlet.com/n_djurkova/1crrq9p7l0yz

Μαθητές και εκπαιδευτικοί φυτέψαμε στο χώρο του σχολείου μια ελιά ως σύμβολο αδελφοποίησης των eTwinning σχολείων της Ευρώπης αλλά και ως σύμβολο της ειρήνης, της σοφίας, της ηρεμίας, της γονιμότητας και της ευφορίας. Φυτέψαμε επίσης μια ροδιά ως προπομπό για την ευοίωνη και διαρκή πορεία του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ στον τομέα της υλοποίησης Ευρωπαϊκών προγραμμάτων μια και το σχολείο μας αποτελεί πλέον πιστοποιημένο οργανισμό ποιοτικής υλοποίησης αυτών των προγραμμάτων με την απονομή του Χάρτη Κινητικότητας για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (VET Mobility Charter) 2015».

Η νέα αυτή δράση αποτελεί συνέχεια του προγράμματος σύμπραξης Comenius που ολοκληρώσαμε με τον τίτλο «Αειφόρος ανάπτυξη ? ένα ?πράσινο΄ μέλλον για την Ευρώπη», αλλά και της δεντροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου την άνοιξη του 2014.

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.