Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

Φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης

Το τμήμα Β Τάξης Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, με τη συνοδεία του καθηγητή τους κ. Βαγγέλη Καπερώνη, επισκέφτηκε χθες 21-3-16 την εξαιρετική κουζίνα του Homer Bar-Restaurant, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση των κυρίων Χρήστου και Γιώργου.
Ο καταξιωμένος Pastry Chef κ. Ευάγγελος Χασιώτης μας μίλησε για την σημασία του επιδορπίου με αναλυτικά στοιχεία και μοιράστηκε μαζί μας μυστικά επιτυχημένων συνδυασμών.
Είδαμε την επεξεργασία της σοκολάτας, και μια καινούρια βάση γλυκού σε μορφή Brownies, αντί για το κλασσικό παντεσπάνι. Και φυσικά, πώς θα μπορούσαμε να φύγουμε χωρίς να δοκιμάσουμε το θεσπέσιο κέικ με σοκολάτα bitter και amarena.
Η κυρία Βούλα βοηθός Σεφ μας έφτιαξε μία υπέροχη σάλτσα Τζακ Ντάνιελ, με κέτσαπ ως κύρια βάση.
Στην συνέχεια μας ετοίμασε ένα πιάτο όνειρο - ??Ψαρονέφρι με σάλτσα σύκου και κόκκινο κρασί??.
Τα λόγια είναι περιττά.
Η ομάδα του τμήματος Β? Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών ευχαριστεί ολόθερμα το Homer Bar-Restaurant για τη ζεστή φιλοξενία του!

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2019 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.