Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

 

Φωτογραφικό υλικό της επίσκεψης

Το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στις 29-03-2016, με τους μαθητές του Μηχανολογικού τομέα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων. Οι διδακτικές επισκέψεις είναι αναπόσπαστο μέρος του ετήσιου σχεδιασμού του εκπαιδευτικού έργου μιας σχολικής μονάδας συμπληρώνοντας το θεωρητικό κομμάτι της εκπαίδευσης των μαθητών.

Οι υπεύθυνοι των μηχανολογικών εγκαταστάσεων του Νοσοκομείου υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη τους μαθητές, τους ενημέρωσαν για τον τεχνολογικό εξοπλισμό και τους ξενάγησαν σε όλα τα τμήματα του κτιρίου.

Αρχικά, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Λεβητοστασίου και του Ψυχροστασίου. Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις Κεντρικές Κλιματιστικές Μονάδες και τους Πύργους Ψύξης στην οροφή του κτηρίου. Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την επίδειξη του τρόπου ελέγχου των μηχανολογικών εγκαταστάσεων μέσω τεχνολογίας PLC.

Η άμεση επαφή των μαθητών με μια σύνθετη μηχανολογική εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργία, τους έδωσε τη δυνατότητα να κατανοήσουν καλύτερα βασικές έννοιες (που έχουν διδαχθεί σε αντίστοιχα μαθήματα) σχετικά με τον τρόπο κατασκευής, λειτουργίας και συντήρησης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Οι μαθητές του Μηχανολογικού τομέα και οι συνοδοί καθηγητές συγχαίρουν τον υπεύθυνο λειτουργίας και συντήρησης των μηχανολογικών εγκαταστάσεων κ. Β. Παπαποστόλου για την λεπτομερή παρουσίαση και τον ευχαριστούν για τη θερμή υποδοχή και την άψογη ξενάγηση.

http://www.trikalavoice.gr/?/ekpaideytiki-episkepsi-toy-esp?

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.