Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

Κάντε κλικ εδω για φωτογραφικό υλικό

Στο 6ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιείται στην πόλη μας στις 8 και 9 Απριλίου 2016 οι μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Στέφανος Μπάνγκο, Χριστόφορος Ξανθόπουλος και Θανάσης Σούλτης υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Α. Βράντζα και της καθηγήτριας Χ. Ρουσουλιώτη παρουσίασαν δύο ψηφιακά έργα που έγιναν με το πρόγραμμα prezi (ένα Web 2.0 εργαλείο) στο πλαίσιο ενός προγράμματος e-twinning με τίτλο ?Let?s meet in postcards? σε συνδυασμό με το πολιτιστικό πρόγραμμα «Περιδιαβαίνοντας στα πολιτιστικά μονοπάτια του τόπου μου» για το σχολικό έτος 2015-2016.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο της παρουσίασης


Το 1ο «1st Evening Vocational High School of Trikala» παρουσίαζε το σχολείο μας και τις δράσεις του.
Το 2ο «Περιδιαβαίνοντας στα πολιτιστικά μονοπάτια του τόπου μου». χωρίζεται σε 4 ενότητες: 1) Αξιοθέατα της πόλης μας 2) Τα μοναστήρια των Μετεώρων 3) Τα γεφύρια της περιοχής και 4) Βυζαντινές και μεταβυζαντινές εκκλησίες. ( Στα παρακάτω links μπορείτε να δείτε τα έργα. Το δεύτερο χρειάζεται αντιγραφή και επικόλληση).

https://prezi.com/embed/v51rho5wn17b/

https://prezi.com/embed/irgfynphe_4t/

Επιπλέον, οι μαθητές του τμήματος Δ? Πληροφορικής Σοφία Καρδούλα και Ευθύμης Νταραράς παρουσίασαν εκπαιδευτικό λογισμικό που δημιουργήθηκε από μαθητές για τη διδασκαλία προγραμματισμού με θέμα τους Αλγόριθμους, κατά τη διάρκεια Ευρωπαϊκού προγράμματος σύμπραξης τη διετία 2012 ? 2014 με τη συμμετοχή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ. Το λογισμικό αυτό εξακολουθεί να εμπλουτίζεται και να επεκτείνεται με νέες προσθήκες.

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.