Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

Μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα τη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και ψυχαγωγίας και την ορθή και ασφαλή χρήση της, παρακολούθησαν οι μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων, την Τρίτη 12-4-2016, από εκπαιδευτές και μέλη της Μοτολέσχης Τρικάλων (ΜΟΛΕΤ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Κυκλοφοριακή Αγωγή ? Οδική Ασφάλεια» που υλοποιείται τη φετινή χρονιά από ομάδα μαθητών του σχολείου, με υπεύθυνες καθηγήτριες την κα Έλενα Μπακάλη και την κα Λίλια Κόπανου.

Η ΜΟΛΕΤ, διαθέτοντας πιστοποιημένους παρατηρητές εκπαίδευσης, συμμετέχει στην προσπάθεια του Ελληνικού Ινστιτούτου Μοτοσυκλέτας «ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ», που υποστηρίζεται από τη Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΜΟΤ.Ο.Ε) και ξεκινά μια σειρά δράσεων ενημέρωσης και εκπαίδευσης με θέμα την οδική ασφάλεια για τους χρήστες μηχανοκίνητων δίκυκλων. Στόχος είναι η μεταφορά θετικών μηνυμάτων και προτύπων ιδιαίτερα ανάμεσα στους νεαρούς, συχνά παρανόμως, χρήστες μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών που δυστυχώς γεμίζουν τις στατιστικές με θλιβερές πρωτιές.

Η ενημέρωση έγινε με τη μορφή μαθήματος. Τα μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας παρουσίασαν την ένδυση και τον εξοπλισμό ασφάλειας και στη συνέχεια με ερωτήσεις αφόρμισης υπήρξαν αναφορές σε άμεσες και έμμεσες προσωπικές εμπειρίες σχετικές με την μηχανοκίνητη δίκυκλη κίνηση καθώς και διερεύνηση του επιπέδου γνώσεων για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτή. Η παρουσίαση εμπλουτίστηκε με την προβολή μικρών ταινιών και φωτογραφικού υλικού.

Το 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές Μιχάλη Τσέρτο και Γιώργο Τασίκα καθώς και τα μέλη του ΔΣ της ΜΟΛΕΤ Κώστα Ζαμπραΐλα (Πρόεδρο), Σωτήρη Ζαχαρόπουλο (Γεν. Γραμματέα), Βαγγέλη Τζατζάκη (Ταμία), Γιώργο Χαχάμη (Έφορο Υλικού) και Αποστόλη Γιαννή (Μέλος) για την παρουσία τους και την πολύτιμη εκπαιδευτική ενημέρωση.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφικό υλικό της παρουσίασης

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.