Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

 

Στα πλαίσια του Erasmus+και του διετούς σχεδίου ΚΑ201 A European School Around The World (ESAW) –«Ένα Ευρωπαϊκό σχολείο ταξιδεύει στον κόσμο»-μεταξύ πέντε ευρωπαϊκών σχολείων από την Ιταλία, , την Ισπανία την Ελλάδα, τη Σουηδία και τη Γαλλία καθώς και δύο φορέων Δικτύων Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στην Ιταλία και τη Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε η 2η Διεθνική Συνάντηση των εταίρων στην πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, την πανέμορφη Σεβίλλη. Βασική καινοτομία της σύμπραξης αποτελεί η στενή σύνδεση σχολείου και χώρου εργασίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των μαθητών.

Πενταμελής αντιπροσωπεία της ομάδας Erasmus+ του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων συμμετείχε στις εργασίες που έλαβαν χώρα στο σχολείο επαγγελματικής εκπαίδευσης IES PUNTA DEL VERDE. Σκοπός των εργασιών ήταν να ελεγχθεί η πορεία εκπλήρωσης των υποχρεώσεων που απορρέουν από τη σύμβαση που υπεγράφη και του περαιτέρω προγραμματισμού των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος. Στα πλαίσια των συζητήσεων το Εσπερινο ΕΠΑ.Λ παρουσίασε το website του προγράμματος, http://www.esaw.eu/ για το οποίο είναι υπεύθυνο καθώς και δείγμα της πολυμεσικής εφαρμογής «Sightseeing in my hometown που υλοποιείται από τον τομέα πληροφορικής του σχολείου, εφαρμογή που είναι κι ένα από τα παραδοτέα του προγράμματος. Παραδοτέα αποτελούν ακόμα, μεταξύ άλλων, ο ηλεκτρονικός οδηγός των πέντε τουριστικών πρακτορείων που λειτουργούν ως παραρτήματα του κεντρικού εικονικού τουριστικού πρακτορείου και μια πολυμεσική εφαρμογή για κινητά που θα δημιουργήσει το Ισπανικό σχολείο και ένα ηλεκτρονικό διαφημιστικό φυλλάδιο, e brochure”, προώθησης των τουριστικών πακέτων των πρακτορείων.

Η επόμενη διακρατική δραστηριότητα κατάρτισης/διδασκαλίας/ μάθησης με την συμμετοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από όλα τα συμβαλλόμενα σχολεία της σύμπραξης θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα από 19 έως 25 Φεβρουαρίου. Οι εργασίες του προγράμματος κορυφώνονται μέχρι την ολοκλήρωσή του τον Οκτώβρη του 2018. Θερμές ευχαριστίες στο Ισπανικό σχολείο για την υποδοχή και την άψογη οργάνωση της συνάντησης.

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.