Αρχή!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Βαθυκλέους 1, 2431076623, mail@1epal-esp-trikal.tri.sch.gr Δευτέρα-Παρασκευή: 17:20-20:40

Έξυπνη επιλογή !!!

Τη σχολική χρονιά 2016 - 2017 υλοποιηθήκε από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων πρόγραμμα ΚΑ1 Εrasmus+ με θέμα: «Έξυπνα Συστήματα Οχημάτων ? Ρομποτική» σε δύο ροές μαθητών και δύο ροές εκπαιδευτικών (στη Μπολόνια και στη Βαρκελώνη).

Την Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 και ενώ οι μαθητές και οι καθηγητές της 2ης περιόδου του προγράμματος βρίσκονταν ήδη στην Βαρκελώνη εμείς γευτήκαμε στιγμιότυπα της επιμόρφωσης των μαθητών και εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκε στην Μπολόνια της Ιταλίας τον περασμένο Φεβρουάριο. Ακολούθησε η απονομή των Βεβαιώσεων Συμμετοχής από το Διευθυντή κ. Βασίλη Βαρσάνη σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς Αθανάσιο Βράντζα, καθηγητή Πληροφορικής και Βασιλική Παπαποστόλου, καθηγήτρια Μηχανολογίας.

Την ευθύνη της συνοδείας κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων είχαν οι εκπαιδευτικοί Δημήτριος Αγγέλης, Σπυρίδων Μέμτσας, Κωσνσταντίνος Χαντζιάρας και Στυλιανός Λάσκος.

Στην ομάδα των καταρτιζόμενων μαθητών συμμετείχαν οι :Νικόλαος Γραβάνης , Αικατερίνη Ζάχου, Παναγιώτης Κατράνας, Γεώργιος Καρατζάς, Ευθύμιος Κρικέλης, Αrmando Jeshili, Lorenc Lavdari, Ευάγγελος Μπαλαμπάνης, Ευάγγελος Mπλάτσας, Ευάγγελος Παπαλεξανδρής, Γεώργιος Πέτρου, Νικόλαος Σταύρου, Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Αχιλλέας Τσιμούρτος και Βασίλειος Τσίνας.

Το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επιμόρφωσης παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί: Γεώργιος Πατρίκης, Βασιλική Παπαποστόλου, Αριστείδης Κάκιας και Ελένη Μπακάλη.

 

Επίσημη ιστοσελίδα Esaw

 

 

Παρουσίαση 1ου Εσπ. ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων

Ευρωπαϊκά Προγράμματα 2016-2018

 

Προγραμμα Erasmus+ P@LS

 

Βασίλης Βαρσάνης: Το Εσπ. ΕΠΑΛ Τρικάλων αποτελεί ζωντανή απόδειξη της αξίας της Δια Βίου Μάθησης

Προγραμμα Erasmus+ ESAW

 

Comenius Project

Copyright © 2020 1ο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Τρκάλων Rights Reserved.